El proper dissabte 14 de novembre, a les 14h al Restaurant El Vell Nou (C/ Antònia Canet, 6), la Penya Blanc-i-Blava de Mollet del Vallès celebrarà el seu 40è aniversari. Des de 1975, quatre dècades d'incansable espanyolisme.
A l'acte, hi assistirà l'alcalde de la localitat, el Sr. Josep Monràs, el president del RCD Espanyol, el Sr. Joan Collet, així com una representació de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol.
Per a reserves es pot trucar al 606 66 08 39 (Joan Albert) o al 679 55 48 70 (Víctor), o bé enviar un correu electrònic a pbbmollet@gmail.com
Diumenge 15 de novembre la Penya Blanc-i-Blava de Flix celebra el seu 44è aniversari amb una festa que consistirà en una trobada al local social, una visita al Molí d’Oriol i un dinar de germanor al Restaurant Fornieles. Com a curiositat, l’ambaixada perica escollirà per primera vegada el “iaio” i la “iaia” de l’any de la penya.
El preu del menú és de 20€ per als socis, 25€ per als no socis i 10€ per als nens.
L’últim dia per a confirmar la reserva és el dimecres 11 de novembre. El telèfon de contacte és: 650926237 (Agustí).
A continuació teniu la informació del sopar anual de socis de la Penya Blanc-i-Blava del Poblenou. Dins d'aquest sopar, la penya vol instaurar un novedós títol per fer un reconeixement els jugadors que han marcat una època.
El 1r "Sopar de Llegenda" va dedicat a Rafa Marañón, del qual ens en parlarà el periodista Xavier Martin Ensenyat. També estan convidats el responsable de les penyes al club Jaume Martinez, president de la FCPE Alberto Ariza, i Patrícia Coma com a Relacions externes del club.
El sopar es realitzarà el divendres 20 de novembre a partir de les 21:30h al Restaurant M&M GOURMET, al carrer Llull ,302 del barri del Poblenou (Barcelona).
El proper diumenge 22 de novembre de 2015, a les 14h al Restaurant Mas Sunyol de Castellví de Rosanes (Crta. de Martorell a Gelida km.4), la Penya Blanc-i-Blava de Martorell celebrarà el seu 50è aniversari amb un dinar commemoratiu.
El menú d'adult té un preu de 40€ i el menú infantil és de 10€.
Els interessats han de trucar al 649 77 12 64 (Cristina) abans del 18 de novembre de 2015.
La Penya Pericos de Matadepera celebrarà el proper dimecres 25 de novembre el seu 14è aniversari, i ho farà amb un sopar que tindrà lloc a les 21h al Club Egara de Terrassa.
El preu del sopar és de 10€, ja que la diferencia fins als 20€ que val el sopar serà subvencionat per la pròpia penya.
El telèfon de contacte, per a informacions i reserves, és el 629377356.
La Penya Blanc-i-Blava de Móra La Nova celebrarà el proper diumenge 29 de novembre el seu 15è aniversari en el Restaurant Can Secundino de la mateixa localitat de Móra La Nova. L'àpat comptarà amb l'assistència de socis, personalitats del Club i també de la Federació Catalana de Penyes. El menú estarà format per: olives, patates, fuet, esqueixada de bacallà, i de segon es podrà triar entre codillo al forn amb patates i bolets o cassoleta de rap amb cloïses i gambes. Tot això, més tulipa de gelat amb fruites naturals, café, aigües minerals, vi i cava. El preu de l'àpat és de 28€.
Per fer la reserva cal trucar al 619067590 (Sr. Francisco Loran).
El proper dimarts dia 8 de desembre, la Gran Penya Espanyolista Montsià-Baix Ebre celebrarà un dinar de germanor per a commemorar el seus 30 anys d'existència. L'acte es farà al Restaurant L'Alberg de Sant Carles de La Ràpita, a les 14h, i hi assistirà el president del RCD Espanyol, el Sr. Joan Collet, i també president de la Federació Catalana de Penyes, el Sr Alberto Ariza.
El menú, a un preu de 30€, estarà format per: benvinguda amb cervesa, refresc i picadetes, favetes amb carxofa i calamarsets, llagostinets a l'allet, cassola de marisc a la marinera, paella marinera, fregitel·la de peix de la costa i pastís Perico.
També hi harà un menú infantil, a un preu de 12€, format per: macarrons al graten, escalop de pit de pollastre amb patates i calamars, refrescos i postres.
Per les reserves: penyaespanyolistamontsia@gmail.com / 696855030 (Lorenzo Navarro) / 659496575 (Antonio Sopena).